Pin It

A Kanizsai Dorottya Múzeum örömmel értesíti látogatóit, hogy a 365/2021. Korm. rendelet hatályba lépését követően 2021. július 3-tól a múzeumi, könyvtári és levéltári szakterületen a következő változások történtek:

  • A levéltárak és könyvtárak mellett már a múzeumok is védettségi igazolvány nélkül, szabadon látogathatók.
  • Nem kötelező maszkot viselni az intézményekben.
  • A 18. életévét be nem töltött személy koronavírus ellen védett felnőtt kísérete nélkül is látogathatja e kulturális intézményeket.

A fenti változásoknak köszönhetően a Kanizsai Dorottya Múzeumnak újra módjában áll kutatókat is fogadni az erre kijelölt szerdai napokon.

Az intézmény változatlan jegyárakkal és változatlan nyitvatartási idővel (Keddtől – Szombatig 10 órától 17 óráig) várja az érdeklődőket, valamint lehetőség van a bankkártyával, SZÉP kártyával történő fizetésre is.

A múzeum dolgozói továbbra is mindent megtesznek a látogatók egészségének megőrzése érdekében. Több helyen kézfertőtlenítő áll rendelkezésre, közönségforgalmi tereiket pedig folyamatosan fertőtlenítik.

Az intézményben tervezett programokról, eseményekről a Kanizsai Dorottya Múzeum hivatalos Facebook oldalán és honlapján található részletes tájékoztatás. A gyermekcsoportok számára igényelhető múzeumpedagógia foglalkozásokról e-mailben, és telefonon kérhető információ.

Látogassanak el Magyarország egyetlen délszláv bázisintézményébe, és ismerjék meg a hazai horvátok, szerbek, szlovének kultúráját, fedezzék fel a sokszínű Mohács és környékének múltját.

A múzeum munkatársai szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Elérhetőség:

Kanizsai Dorottya Múzeum

Cím: 7700 Mohács, Kisfaludy K. u. 9.

Tel.: +36 69 306 604

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.kanizsaidorottyamuzeum.hu

Fabebook: @KanizsaiDorottyaMuzeumMohacs