Pin It
Tisztelt Látogatóink!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2021. május 5-étől a Kanizsai Dorottya Múzeum az alábbi nyitvatartás szerint újra látogatható:
📌 Keddtől – Szombatig – 10.00 és 17.00 óra között
📌 Vasárnap – csoportok számára e-mailen történt előzetes bejelentkezéssel
📌 Hétfő – zárva
A hatályban lévő 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet alapján Intézményünkbe kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek, valamint az ő kíséretükben érkező 18 év alattiak válthatnak belépőjegyet.
A múzeumlátogatás során az alábbi előírások betartását kérjük Vendégeinktől:
✅ Belépéskor kérjük, használják a bejárat mellé kihelyezett kézfertőtlenítőt.
✅ Belépéskor kérjük, legyenek szívesek felmutatni a védettségi igazolványt, és egy a személyazonosságot igazoló okmányt. (A vonatkozó Korm. rendelet szerint a szolgáltatónak belépéskor ellenőrizni szükséges a védettségi igazolvány meglétét. Az ellenőrzés látogató általi megtagadása esetén a pénztáros köteles megtagadni a belépést.)
✅ Habár nem kötelező, a tökéletes biztonság érdekében arra kérjük Önöket, hogy a látogatás során legyenek szívesek végig maszkot viselni!
✅ Kérjük, hogy a nem egy háztartásban élők továbbra is tartsák meg egymás között a másfél méteres szociális távolságot.
Látogatóink egészségének megőrzése érdekében mindent megteszünk. Közönségforgalmi tereinket folyamatosan fertőtlenítjük, és szellőztetjük.
A kért egészségügyi biztonsági előírások betartása mindannyiunk érdekét szolgálja!
A nyitás apropóján „Új szerzemények a Kanizsai Dorottya Múzeumban” címmel egy új időszaki kiállítással várjuk Vendégeinket, melynek során az elmúlt három évben a gyűjteményünkbe került tárgyakból láthatnak egy szép válogatást.
Köszönjük Látogatóink megértését, és szíves együttműködését, egyben bízunk benne, hogy a COVID-19 járvány miatt hozott szabályozásokat hamarosan további enyhítések követik.
Szeretettel várjuk Önöket, egyúttal jó szórakozást, és tartalmas időtöltést kívánunk Intézményünkben!
A Kanizsai Dorottya Múzeum munkatársai