Friss Hírek
 • Kultúra napi bemutató
  Információ
  Ma
  Kedves Nézőink!
  A Magyar Kultúra Napja alkalmából, január 22-én, bemutatjuk "Hozd fel Isten azt a napot" című előadásunkat.
  Csiba Júlia és Orvos Krisztina, a két kiváló, fiatal művészünk, magyar népzene által ihletett, magával ragadó alkotását január 22. 18:00 órától január 23. 24:00 óráig ingyenesen tekinthetik meg itt, a Mohácsi Kossuth Teátrum
  ...
 • Megérkeztek az első rajzok a Busóudvarba
  Információ
  8 nappal ezelőtt

  „ÉLŐ NÉPHAGYOMÁNYUNK” címmel hirdetett rajzpályázatot a Busóudvar és Mohács Város Önkormányzata, melyre az első néhány alkotás már meg is érkezett. Akik még nem készültek el a rajzukkal, 2021. január 22-ig adhatják le munkáikat a Busóudvar recepcióján (vagy postázva: 7700 Mohács Busóudvar Eötvös u 17-19. vagy elektronikus úton: ...

 • A Magyar Turisztikai Ügynökség hírei
  Információ
  8 nappal ezelőtt

  A vírus nem mindennapi helyzetet teremtett, sok mindent újra kellett gondolnunk, de reményeink szerint áprilisban elindulhat az újranyitás – fogalmaz Guller Zoltán vezérigazgató évindító videóüzenetében melyet a Magyar Turisztikai Ügynökség facebook oldalán tekinthetünk meg.

  ...

 • Rajzoljunk a Busójárásról!
  Információ
  11 nappal ezelőtt

  „ÉLŐ NÉPHAGYOMÁNYUNK” címmel hirdet rajzpályázatot a Busóudvar és Mohács Város Önkormányzata. Az immár hagyományosnak mondható pályázatra óvodások és általános iskolások adhatják le munkáikat a Busóudvar recepcióján (vagy postázva: 7700 Mohács Busóudvar Eötvös u 17-19. vagy elektronikus úton: busoudvar@gmail.com) 2021. január 22-ig.
  A

  ...
 • Pécsi püspökszentelés
  Információ
  14 nappal ezelőtt

  Felföldi László pécsi megyéspüspök – a Debrecen - Nyíregyházi Egyházmegye korábbi általános helynöke, a nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház volt plébánosa –, püspökké szentelése és a beiktatási szentmise 2021. január 6-án, szerdán, Vízkereszt ünnepén 10.30-kor kezdődik a Pécsi Székesegyházban.

  A főszentelő lesz Erdő Péter

  ...