Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Szüreti fesztivál

Időpont: 2017. szeptember

A Szüreti Fesztivál célja felkarolni és bemutatni a mohácsi szőlős gazdákat és boraikat, amelyek hasonlóan jó minőségűek, mint a környék „híres borvidékeinek levei". Kezdetben a Mohácsi Szőlőhegy adott otthont a rendezvénynek, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel 7 évig Mohács Város belvárosa adott otthont a rendezvények.

A Szüreti-és Borfesztivál ekkorra már kibővült a Mohácsi Polgárok Olvasókörének lovas kocsis felvonulásával, valamint a gasztronómiát szerető emberek kedvéért a szabad tüzű ételek főzésével is. A rendezvényen a helyi bortermelők, valamint a Siklós- Mohács fehérborút tagjai mutatkoztak be a helyi kulturális csoportok és kézművesek bemutatkozásával egybekötve.

Mohács Város Önkormányzata pályázati támogatásból 2010-ben megépítette Mohács Szőlőhegyen a Bükös Szurdokban a Rendezvényteret, amely immáron harmadik alakalommal ad majd teret a Szüreti -és Borfesztiválnak. Az idei évben programunk két napossá válik. Köszönhetően a Nemzeti Kulturális Alap Ideiglenes Kulturális Turisztikai Fesztiválok kollégiuma támogatásának!

 

 • Hírek, aktualitások:

  • Ellenőriz a katasztrófavédelem!!!

   Ellenőriz a katasztrófavédelem!!!

    2016. október 26-án 17 órai kezdettel a Mohács és Vidéke Ipartestület tűzvédelmi szabályok alkalmazásával kapcsolatos fórumot szervez. Az...

  • MohácsOn applikáció! Mindenki számára elérhető és letölthető!

   MohácsOn applikáció! Mindenki számára elérhető és letölthető!

   Töltse le Ön is telefonjára az új MohácsOn applikációt, amely segíti a Mohácson való tájékozódásban, programjainak alakításában, szálláskeresésben,...

További hírek, aktualitások »
Hírdetés helye
OFFI
Szent János Hotel
Pick
Dráva Hotel

Keresés: